Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurs - och räktårta

 
Skriv ut

Passar utmärkt till buffé - eller som helggott :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör kavringen i mixer med det smälta smöret. Lägg smörpapper i botten på en springform och tryck ut blandningen ovanpå. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 10-15 minuter.
  2. Blanda resten av ingredienserna till fyllningen i en bunke. Salta och peppra. Smält gelatinet på svag värme och rör ner i fyllningen. Häll smeten i formen. Ställ övertäckt i kylen ca 4 timmar. Garnera med kräftor, räkor och lite dill vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.