Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurschili

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

305 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hacka löken och fräs den i oljan i en låg vid kastrull på svag värme 3-4 minuter. Tillsätt chilin. Häll i tomaterna och låt dem koka ett par minuter. Salta och peppra. Blanda i skaldjuren och låt dem blir varma men inte koka.
  3. Låt pastan rinna av och blanda ner den i såsen. Strö över persilja och blanda försiktigt om.
  4. Fördela rätten i fyra varma portionsskålar och strö över osten. Servera genast.

Kommentarer (1)

  • Missan91 2 november 2010

    Utsökt sås! Härligt tomatig och frisk. Jag tror jag la i för lite kryddor, så den blev en aning vattnig. Men annars otroligt god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.