Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurscocktail Louisiana

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I Lousianas sägenomspunna träskmarker i södra USA lagar man gärna mat med skaldjur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär isbergssalladen i strimlor och förvara den kallt.
  2. Skala räkorna och skär krabbmixpinnarna i bitar. Skala kräftstjärtarna och skär försiktigt upp dem längs yttersidan så att du kan peta bort den mörka tarmen.
  3. Fyll cocktailglas eller små glasskålar med isbergsallad och toppa med skaldjuren. Låt stå kallt och övertäckt tills en stund före serveringen.
  4. Rör samman ingredienserna till såsen och smaka av så att såsen blir "het".
  5. Fördela såsen över skaldjuren strax före serveringen. Garnera med en skiva citron och en dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.