Dessa ljuvliga enchiladas fyllda med räkor och krabbkött ugnsbakas mellan lager av tomat och ost.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°. Hetta upp 1 msk olja i en kastrull och fräs löken 2-3 minuter. Tillsätt krossade tomater, dill, vinäger och tomatpuré och koka upp. Låt sjuda ca fem minuter och smaka av med vitpeppar. Hetta upp 1 msk olja i en stekpanna och tillsätt räkor och krabbkött, värm upp ca en minut.
- Blanda hälften av tomatsåsen med skaldjuren och låt allt bli genomvarmt. Ta av från värmen.
- Fördela skaldjursblandningen på mitten av åtta tortillabröd. Rulla försiktigt ihop bröden och lägg dem i en ugnsfast form med skarven nedåt. Häll över resten av tomatsåsen och strö till sist över osten. Gratinera i ugnen cirka 10 minuter tills de är genomvarma och osten har smält. Servera med en grönsallad.
Publicerat den
25 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar