Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God och lättlagad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning och lägg i en smord ugnssäker form. Låt musslorna rinna av och lägg räkor och musslor ovanpå riset. Laga till soppan med 4 dl vatten och 1 dl mjölk och häll den över rätten. Strö över litet riven ost och gratinera i 225 grader cirka 20 minuter.
  2. Servera gratängen med krispig isbergssallad, tomat och gurka, vinägrettdressing om så önskas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.