Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursgryta à la Anette

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gör gärna denna rätt när jag skall ha bjudning hemma och den blir alltid lika uppskattad :) Det ser rätt häftigt ut med grytan som är färgglad tillsammans med bläckfiskpastan som är svart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna eller strimla morötter, paprikor, lök, äpple och chilli. Häll olja i stekpanna eller i gryta.
  2. Häll i grönsakerna och stek lätt och krydda med curry efter smak (gärna flera olika sorters curry). Tillsätt vitlöken och grädde, smaka av med hummerfond, honung och sambal oelek. Tillsätt sedan skaldjuren och låt dem bli varma.
  3. Serveras med bläckfiskspaghetti eller bläckfisk bandspagetti och bröd.
  4. Smaklig måltid!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.