Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurskorv

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Denna blir lite dyr men smaken blir ju därefter i både smak och kvalité.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala allt som ska skalas. Kör ner det i köttkvarnen och blanda väl med kryddorna, grädden och stenbitsromen.
  2. Låt smeten vila ca 30 minuter och späd vid behov med mer grädde.
  3. Trä korvskinnet på ett korvhorn och fyll smeten med eller så kan du ha en spritspåse och fylla skinnet med.
  4. Lägg korvarna i en kastrull med kallt vatten och sätt på medelstark värme och låt puttra i 30 minuter och stäng av plattan och låt sedan korvarna svalna i kokevattnet.
  5. Ätes med fördel med potatismos, pressad potatis, risotto eller ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.