Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God bjudpaj

Ingredienser

Instruktioner

Hacka smör och mjöl. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop till en deg.Tryck ut degen i en pajform ca 28 cm i diameter. Låt vila i kylskåpet ca 30 min. Nagga botten med en gaffel. Förgrädda pajskalet ca 10 min i 200 grader. Vispa äggen och blanda ner keson, skaldjur och osten. Häll sedan allt i pajskalet. Grädda sedan ca 25 min i 200 grader. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.