Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurspaj

 
Skriv ut

God paj med mini fraiche, kesella, florsocker, krabba el räkor, stenbitsrom, dill och sparris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Deg: Blanda samman vetemjöl, smör, salt, rörsocker och vatten till degen. Låt vila i kyl i minst 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 200°
  3. Tryck ut degen i en mindre pajform eller annan ugnsfast form. Täck kanten med folie. Grädda på galler i nedre delen av ugnen i ca 10 minuter. Tag bort folien och grädda i ytterligare ca 10 minuter. Låt kallna.
  4. Fyllning: Blanda samman mini fraiche, kesella, tomatpuré och florsocker. Vänd ner övriga ingredienser.
  5. Täck pajskalet med strimlad sallad. Fördela fyllningen på salladen. Garnera med dillkvistar och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.