Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurspaket med curry och kokossmör

 
Skriv ut

En förrätt som går att förbereda i god tid , men som bör gräddas precis före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till smöret i god tid så att det hinner stå i kylen och dra åt sig smakerna.
  2. Fräs schalottenlök i smör och tillsätt spenaten och låt svalna. Salta och peppra. Pensla degen med det smälta smöret.
  3. Lägg spenaten i 4 högar på vårrulledegens ena sida och fördela skaldjuren över. Klicka på currysmöret. Pensla de övriga degplattorna med smör i kanterna. Lägg en degplatta över skaldjuren och pressa ihop plattorna så att de limmar ihop med smöret. Pensla med smör över paketen och strö över sesamfrön.
  4. Grädda i 200 grader ca 10 minuter på bakpappersklädd plåt och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.