Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte provat denna än, men det tänker jag göra för det låter så gott när man läser receptet. jag kommer nog strunta i konjaken men ni gör som ni vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och låt kräftstjärtarna rinna av. Skala och hacka löken. Ansa och skiva svampen. Fräs lök och svamp tills vätskan kokat in och svampen fått färg. Tillsätt grädde och hummerfond. Låt allt koka upp och sjud några minuter. Smaka av med konjak, salt och kajennpeppar. Rör ner skaldjuren och låt allt bli varmt. Ej koka. Strö över hackad dill.
  2. Servera med pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.