Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurspanna med saffran

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta recept lagade ofta en vän till mig. Supersmaskigt! Kan även göras med fisk, räkor, musslor eller kyckling som huvudingrediens. Servera med tagliatelle eller jasminris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att steka champinjonerna i lite olja i en traktörpanna (djup stekpanna). Häll över de stekta champinjonerna på ett fat och ställ åt sidan. Stek nu den gula hackade löken tills den fått lite färg. Tillsätt nu den röda strimlade paprikan, matlagningsgrädden, buljongtärningen, alla kryddor och de stekta champinjonerna. Låt stå och puttra på låg värme i ca 10 minuter.
  2. Servera med tagliatelle (bandspagetti) eller jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.