Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursrisotto

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken och fräs den i fettet i en kastrull, löken ska inte ta färg. Tillsätt riset och fräs det några min. Häll på vinet och låt det koka in lite. Späd med vattnet och salta. Koka under lock tills riset är färdigt, ca 20 min. Blanda parmesan och ev saffran i det färdiga riset. Skala räkorna. Hetta upp oljan. Fräs kräftstjärtar eller räkor hastigt. Smaka av med salt, peppar och citron. Lägg upp riset på varma tallrikar. Fördela skaldjuren över och hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.