En god och vacker förrätt
Instruktioner
- Petits-choux-smet
- Sätt ugnen på 200 grader
Koka upp vatten, grädde och smör. Vispa i mjölet och äggen (ett i sänder, rör emellan)
Bred ut smeten i långpanna på bakplåtspapper (30x40cm)
Grädda ca 20 minuter.
Stjälp upp på bakplåtspapper och låt svalna.
- Fyllning
- Vispa grädden. Smaksätt med salt.
Rör ner pepparrot och dill. Bred gräddkrämen på petits-choux-bottnen. Strö över crabfish, skalade räkor och musslor. Rulla ihop till en fast rulle. Låt ligga en stund i kyl.
Skär upp i skivor i önskad tjocklek.(ca 3-4 cm). Garnera med sallat, tomater och gurka..
Kan frysas
Publicerat den
8 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här rullen måste vara en höjdare jag har en kantarellrulle med samma smet och den är kanonbra. Den här ska jag testa till påskbordet, men tar nog bort musslorna och ersätter med krabba eftersom inte alla gillar dem//Thomas