Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En god och vacker förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Petits-choux-smet
  2. Sätt ugnen på 200 grader Koka upp vatten, grädde och smör. Vispa i mjölet och äggen (ett i sänder, rör emellan) Bred ut smeten i långpanna på bakplåtspapper (30x40cm) Grädda ca 20 minuter. Stjälp upp på bakplåtspapper och låt svalna.
  3. Fyllning
  4. Vispa grädden. Smaksätt med salt. Rör ner pepparrot och dill. Bred gräddkrämen på petits-choux-bottnen. Strö över crabfish, skalade räkor och musslor. Rulla ihop till en fast rulle. Låt ligga en stund i kyl. Skär upp i skivor i önskad tjocklek.(ca 3-4 cm). Garnera med sallat, tomater och gurka.. Kan frysas

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ThomasP 9 mars 2008

    Den här rullen måste vara en höjdare jag har en kantarellrulle med samma smet och den är kanonbra. Den här ska jag testa till påskbordet, men tar nog bort musslorna och ersätter med krabba eftersom inte alla gillar dem//Thomas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.