Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursspett med örtdipp

(2 kommentarer)  
Skriv ut

En krämig örtdipp med ett stänk citron smakar fint till såväl färska räkor som kräftstjärtar. Men även till halstrade pilgrimsmusslor för den som tycker om det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till dippen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Ställ dippen i kylskåp minst 30 minuter, så smakerna hinner mogna.
  3. Spritsa ner dippen i 8 shotglas.
  4. Trä upp skaldjuren på 8 små träspett och ställ dem i dippglasen.
  5. Lycka till! Smaklig måltiod.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • puntella 1 januari 2009

    Mumsigt! Synd bara att scampin jag hade var lite smaklös...

  • Disen 5 oktober 2009

    God och lite festlig förrätt, dessutom lätt att göra. Jag hade varsin brödskiva till också. Detta kommer jag att göra fler gånger. Full pott. Tack för receptet. Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.