Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjursspett med valnötter och bönor

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 574 kcal Fett 21 g Protein 37 g Kolhydrat 57 g Fibrer 15 g

Ingredienser

Instruktioner

Skär citronen i skivor. Varva räkor, pilgrimsmusslor och citron skivor på spettet. Stek spettet i grillpanna eller i ugnens grill i cirka 5 minuter. Blanda selleristrimlorna i äppelcidervinäger och salta. Blanda i peppar och olja när sellerin blivit lite mjuk av marinaden. Hacka örtkryddor och blanda dem med sellerin och yoghurt. Smaka av med salt och peppar. Skölj och blanchera bönorna. Hacka tomat och skär salladen i bitar. Blanda tomat, valnötter, bönor och sallad med äppelcidervinäger. Servera spettet med sellerisallad, bönsallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.