Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurstårta

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Skaldjurstårta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg 3 skivor landgångsbröd bredvid varandra som en botten. Bred på fyllning 1. Lägg nästa 3 skivor tvärs över de första. Gör fyllning 2. Tärna krabbpinnarna fint och blanda dem med lättmajonnäs och creme fraiche. Bred fyllningen över brödskivorna.
  2. Lägg de sista brödskivorna parallellt med de första. Bred ett tunt lager majonnäs över och runt hela tårtan. Sätt rikligt med finklippt persilja runt kanten. Använd gärna en liten stekspade. Garnera med räkor, stenbitsrom, kräftstjärtar, citron och persilja.
  3. Tips! Brödkanter som putsas bort kan du torka till ströbröd. Tårtan går bra att frysa men då helst ogarnerad. Får du rester, kan du frysa dessa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.