Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skånsk äggakaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

äggakaka har jag lärt mig laga av min mormor

Ingredienser

Instruktioner

vispa samman ägg och mjöl och mjölk och salt stek fläsket knaprigt häll äggsmeten i fläskflottet i stekpannan och rör om försiktigt mot botten grädda tills smeten stannat stjälp upp på ett fat och låt den sedan glida ned i pannan igen och gräddas på andra sidan lägg fläsket ovanpå kakan innan den serveras servera äppelmos eller lingonsylt till och en kall öl

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Finjaberg 8 december 2009

    Ägga kakan blev jättegod, det var ett bra recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.