Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skånsk kryddsill

 
Skriv ut

Kryddsillen som är ett måste på sommaren. Receptet kommer från min farmor Alma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa sillen men låt benen sitta kvar. Lägg den i ättikslagen över natten eller ca 12-15 timmar (viktigt att den dragit igenom ordentligt).
  2. Ta upp sillen ur lagen och låt den rinna av. Varva ner sill och kryddblandningen i en glas eller rostfri hög skål. Låt stå i kylskåp med plastfolie över i två dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.