Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skånsk Leverkorv

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Ett absolut måste på julbordet. På äkta skånskt vis kan man skiva den och steka på lite lätt precis innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

Males samman en gång. Stoppa hårt i fjälster. Koka leverkorven i 20-30 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • boz1965 14 november 2009

    Fjälster brukar finnas i köttdisken. Om butiken inte har det hemma så beställer de säkert hem åt dig om du frågar.

  • keysendal 28 maj 2011

    inget salt alls?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.