Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skepparens fiskfilé

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Vikväktarrecept. 8.5 poäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatis och vårlök. Stek torskfiléen i olja och krydda med salt och peppar. Ta upp fisken.
  2. Stek kantareller i margarinet och häll på öl och buljong. Lägg i potatis, lök och sockerärter. Krydda med färsk timjan och farinsocker. Låt det puttra några minuter. Servera till fisken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.