Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skeppargryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God fiskgryta som hela familjen tycker om. Med vipsgrädde får du det bästa resultatet.

Ingredienser

Instruktioner

Tina den djupfrysta fisken något. Skär den i 3 cm tjocka skivor. Skölj tomaterna och skär dem i skivor. Lägg dem i en låg, vid kastrull. Lägg fisken på tomaterna. Strö över salt, peppar och dill. Häll på grädden. Låt alltsammans koka på svag värme under lock i 15 minuter. Servera med kokt potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • loppan35 15 februari 2009

    denna rätt åt jag för många år sen och är så glad att jag har hittat igen för den är bara så MUMSIGT GOOOOOD!!! en klar 5 poängare :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.