Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

SKEPPARGRYTA

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

gott

Ingredienser

Instruktioner

Tina den djupfrysta fisken något. Skär den i 3 cm tjocka skivor, dela färska filéer om de är stora. Skär tomaterna i skivor. Lägg dem i en låg, vid kastrull. Lägg fisken på tomaterna. Strö över salt peppar och dill. Häll på grädden. Låt allt koka på svag värme under lock 5-15 min. (Den längre tiden för otinad fisk.) Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.