Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skeppargryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta brukar jag göra när vi är ute med båten. Går att använda både fryst och färsk fisk

Ingredienser

Instruktioner

Tina den djupfrysta fisken något. Skär den i 3 cm tjocka skivor, dela färska filéer om de är stora. Skölj tomaterna och skär dem i skivor. Lägg dem i en låg, vid kastrull. Lägg fisken på tomaterna. Strö över salt, pappar och dill. Häll på grädden. Låt alltsammans koka på svag värme under lock 5-15 min (den längre tiden för otinad fisk). Servera med kokt potatis

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • The_mama97mia 27 november 2008

    Denna brukar jag göra fast jag inte har ngn båt.... Albin gillar detta. Så jag betygsätter innan vi äter den, blir kvällsmat här idag.

  • The_mama97mia 27 november 2008

    Glömde - jag brukar ha i fiskbuljongtärning med, nu hade jag räkavkok i frysen o det blev jättegott att ha i. Tycker om när det blir mycket sås - gött att mosa potatis i. Serverade broccoli till också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.