Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och babyspenat paj utan pajdeg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gillar verkligen att slänga ihop mat som är gott och lättlagat! I kväll blev det paj utan pajdeg!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skinka, babyspenat och purjolök i mindre bitar. Lägg fyllningen i botten på en pajform. Strö över osten. Vispa ihop ägg, vispgrädde och kryddor. Häll det över fyllningen. Grädda i mitten av ugnen i ca 25 min, 200 grader.
  2. Det går att variera fyllningen efter tycke och smak:-)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.