Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och currysallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Passar bra som förrätt i en ljusugnsbröd korg eller som huvudrätt en sommardag. Jag väljer att ta både skinka och räkor men minskar ner vikten på båda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i hönsbuljongen och låt det svalna. Blanda gräddfil, majonnäs, kryddorna och pujolöken till en röra och ställ det svalt.
  2. Hacka osten och skinkan i lagom stora ätbitar. Blanda riset, röran och ost/skink hacket i stor skål. Isbergssalladen strimlas och blandas i, efter eget önskemål.
  3. Tips! Vill man så kan man även garnera med gurka, ägg och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.