Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och melonblomma

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Enkel och lätt förrätt. Utmärkt på sommaren när man inte vill ha så "tung" mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg honungsmelonskivan på ett fat. Lägg skinkan så att den ligger som ett lock över "hålet" på melonskivan och lite ut över melonen. Lägg tärnad vattenmelon i i mitten av skinkan så den "reser" sig lite i ytterkanterna och bildar en liten blomma.
  2. Stick en kvist av någon färsk ört i mitten som dekoration och ringla ev över lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.