- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Man kan enkelt byta ut den kokta skinkan mot strimlad kassler eller hamburgerkött
Instruktioner
- Skär av ett lock och gröp ur tomatmassan ur tomaten.
- Ställ dem i en ugnssäker form.
Skölj champinjonerna och hacka dem grovt. Skala och hacka löken fint.
- Strimla skinkan. Skär hälften av osten i tärningar.
- Värm oljan i en kastrull. Fräs svamp och lök några min. Tillsätt ärter och rör ner créme fraiche. Låt blandningen småputtra ytterligare några min.
- Tillsätt skinkan, osten och hackad gräslök. Spar lite gräslök till garnering. Salta och peppra.
- Fyll tomaterna med massan. Dela resten av osten i 4 skivor och lägg dessa på tomaterna.
- Gratinera rätten i 225C, 10-12 min. Strö på lite gräslök eller dekorera med persilja.
- Servera med röd och blandad sallad
Publicerat den
26 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar