Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och ostgifflar på smördeg

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Om du är viktväktare ger dessa 7 points per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rulla ut smördegen på lätt mjölat bakbord. Skär eller sporra ut degen till 6 snibbar. Lägg en skiva skinka på varje snibb och rulla ihop till gifflar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och strö osten över gifflarna. Grädda i mitten av ugnen tills gifflarna blivit frasiga och har fått fin färg, ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.