Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink- och purjopaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod och nyttig paj som mättar jättebra!

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp mjöl i en skål och finfördela fettet. Tillsätt vattnet och rör snabbt ihop till en deg. Platta ut degen i en rymlig pajform och nagga den, låt den stå kallt ca 15 min. Sätt på ugnen, 200 grader. Tärna kasslern och skiva purjolöken. Vispa ihop äggen och mjölken och tillsätt kryddorna. Fördela fyllning i pajskalet och häll på äggstanningen. Grädda i nedre delan av ugnen i ca 40 min. Servera något avsvalnad, gärna med en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.