Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink och Salamipaj med majs

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Mycket god

Ingredienser

Instruktioner

Degen blandas ihop med alla ingredienserna som ska vara i. Degen ska stå kallt helst över natten. Förgrädda den sedan i 250 grader ca 12-15 min så den nästan ser färdig ut. Rör ihop alla ingredienserna till fyllningen. Häll i pajskalet och grädda sedan i 225 grader 15-20 minuter. Fyllningen ska ha stelnat , peta annars med en gaffel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.