Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink och sparris crépes

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och lätt.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman ägg mjölk mjöl salt margarin till en klimp fri smet. Stek dem gyllene bruna och krispiga förbered ugnen på 200 º. Smält femtio gram margarin, häll i lite mjöl i taget och rör om till tjock sås. Red ut såsen med sparris spadet häll i salt och peppar. Klipp sedan ner skinkan i bittar och häll i sparrisen. Rör om lätt. Börja fyll dem tre centimeter från kant och häll över ost och rulla ihop. Förslut dem genom att lägga över resterande ost över. Direkt in i 200 º i fem- till tio minuter beroende på ugn. Lycka till Patrik Göteborg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.