Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinka i lök och örter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med crème fraiche franska örter tar du genvägar i köket och lagar maten snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär rödlöken i klyftor. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Gör ren pannan och fräs purjolök och rödlök och lägg över i grytan. Rör i bujongtärningen, crème fraiche franska örter, mjök, salt och peppar. Låt koka ca 5 minuter under lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.