Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinka med sting

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket lättlagad skinkrätt som passar bra i sommarköket då man kan använda burkskinka om man vill. De ljumma grönsakerna ska ha lite spänst kvar så smakar de bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mango chutney, chilisås, cayennepeppar och mjölk eller grädde i en traktör- eller stekpanna och låt det bli riktigt hett.
  2. Strimla skinkan och lägg ned i såsen. Låt allt bli varmt.
  3. Strimla kinakålen, skiva gurkan och morötterna med osthyvel.
  4. Värm smöret i en kastrull, lägg i grönsakerna och låt det fräsa utan att ta färg.
  5. Häll på vatten och låt grönsakerna mjukna lite.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gittan-9 2 mars 2010

    Hej. Supergott! Gjorde en del ändringar.Tog 1 dl mangochutney, 2 msk het chilisås,1 krm. cayennepeppar. I stället för kinakål tog jag vitkål.Annars som det övriga. Är det inte fel insatt 2 tsk peppar???! Tack i alla fall , ska göra detta ofta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.