Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkfrestelse

 
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

En form med skinkfrestelse brukar ofta stå vid sidan av jansson för den som inte tycker om ansjovis

Ingredienser

Instruktioner

Skala och strimla potatisen och skinkan. Skiva löken tunt och fräs den genomskinlig i smör. Tillsätt vetemjöl. Rör ner vätskan och sjud ca 5 minuter. Ta pannan av plattan och rör ner skinkan, hackad kapris, gräslök och kryddor. Häll röran i en smord ugnsform varvad med den strimlade potatisen. Strö över riven ost och grädda i 200 grader ca 50 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.