Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på denna delikata frestelse på alla smörgåsbord, jul, påsk, midsommar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Varva potatis med skinka, purjolök och champinjoner i en ugnssäker form, potatis överst.
  2. Blanda grädden med senap, sirap, salt, och peppar och häll över gratängen.
  3. Strö på riven ost. Grädda mitt i ugnen i 200° i ca 35 min,eller tills gratängen är genomkokt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Linnan1 7 december 2009

    mm, det här låter som en perfekt gratäng i höstmörkret. skall genast pröva den :)

  • Schnitt 8 december 2009

    Hej! skulle man kunna använda vanligt socker i denna rätten eller är det viktigt med rörsockersirap?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.