Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkfylld Bergis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Världens godaste fredagsmys. Eller varför inte bara som kvällsmat i veckan?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ner smör, purjolök, peppar och senap i en bunke. Skär ner skinkan och gurkan i små tärningar och rör ner i bunken tillsammans med osten och blanda väl.
  2. Lägg brödet på en plåt med smörpapper eller aluminium folie, och snitta brödet på längden. Plocka ur lite bröd för att ge plats åt smeten och fyll sedan brödet med smeten. Grädda i ugnen i ca 10-15 minuter i 225°C.
  3. Vill man göra det lite lättare går det bra att skiva brödet och lägga fyllningen på, så det blir som varma mackor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.