Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkfyllda smördegspuffar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ljuvligt lätta puffar med en kryddig skinkkräm med ägg, soltorkade tomater och het tabasco.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 grader. Spreja en muffinsform som rymmer 12 muffins med olja. Stansa ut 12 runda smördegsplattor som är ca 4 cm i diameter och lägg dem i muffinsformarna.
  2. Ställ in formen i ugnen och grädda 15-20 minuter tills smördegen har höjt sig och är gyllene. Ta ut formen ur ugnen och låt smördegen svalna i formen.
  3. Lägg skinka, tomater, ägg, worcestershiresås och tabasco i en mixer och mixa tills blandat. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Ta loss smördegsformarna från plåten och gröp ur ett litet hål i mitten på varje platta. Portionera upp fyllningen på smördegen, strö lite persilja över varje puff och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.