Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkfyllt formbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegod varm smörgås. Enkel att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sär brödet i skivor som hänger ihop i botten. Lägg brödet på ett ark aluminiumfolie. 2. Fräs lök och svamp i lite fett några minuter. Låt det svalna. Skär skinkan i små tärningar. 3. Blanda ner skinka, ost, persilja, svamp och lök i majonnäs blandat med gräddfil. 4. Fördela blandningen mellan skivorna och tryck ihop brödet lätt. Svep in brödet i aluminiumfolien, men lämna ovansidan öppen. Pensla ovansidan med lite smält fett.
  2. Hit går rätten att förbereda.
  3. 5. Sätt in brödet mitt i ugnen ca 225 grader i ca 20 minuter, tills allt är genomvarmt och har fin färg. Sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.