Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkgratäng med creme fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gratäng som passar när som helst, vardag som helg. Lätt att tillreda och smarrig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla skinkan, lägg den i en ugnsfast form. Blanda 1½ dl ost med creme fraiche, tomatpuré och strimlad purjolök. Bred blandningen över skinkan. Strö över resten av osten. Gratinera ca 10 min i 225 gr.
  2. Serveras med pasta eller ris och en god sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lilljeppe 6 maj 2008

    Gott var det. 4:a i betyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.