Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkgryta med plommon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp plommonen i buljongen och ställ åt sidan. Skär köttet i lillfingertjocka strimlor, bryn det i matfettet i en gryta. Sätt till grovt hackad lök och fortsätt fräsa ett par minuter. Strö över mjöl, rör om och späd med plommonbuljongen, spara plommonen. Krydda med timjan, salt, kajenn och soja, sjud under lock i cirka 15 minuter. Sätt till grädde och vitlök, koka upp och smaka av. Vänd ner plommonen och koka ytterligare någon minut.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Jennica 31 oktober 2007

    "det var gott det här", var kommentarena "mina" brukare sa om maten när jag lagade denna rätt på jobbet :)

  • fridus87 28 augusti 2010

    Väldigt gott! Perfekt recept :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.