Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkgryta med sting

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Asiatisk touche i denna gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i centimetertjocka strimlor. Blanda alla ingredienser utom mjöl till en marinad. Blanda i köttet och låt det marineras ½-6 timmar.
  2. Häll köttet med sin marinad i en kastrull. Blanda ner mjölet och låt allt koka upp och sedan koka på svag värme ca 20 minuter. Smaksätt mer om det behövs. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.