Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Lite roligare mellis eller gott till soppa. Laktosfria.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna skinkan. Klipp persiljan. Smält margarinet och låt det svalna. Vispa samman ägg med havredryck, fett och senap. Rör samman mjöl och bakpulver. Blanda äggblandningen med mjölblandningen och tillsätt persilja och skinka. Dela upp smeten i 12 stora muffinsformar och grädda mitt i ugnen i 20 minuter. Serveras nygräddade. Kan frysas. Jag brukar då värma de i mikron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.