Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkpaj med creme bonjour cuisine

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En väldigt god skinkpaj jag komponerade ihop efter att ha ändrat på ett recept jag fick av en kompis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Knåda ihop smör och mjöl till en deg. Tillsätt vattnet, och knåda ihop tills det blir en slät deg. Tryck ut degen i en pajform och låt stå kallt minst 30 minuter. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen tills det har fått färg.
  2. Hacka löken och bryn den i stekpanna tills den har blivit genomskinlig. Hacka skinka och tomater i tärningar.
  3. Blanda ihop skinka, tomat och lök i en bunke tillsätt crème bonjour cuisine och rör om. Tillsätt äggen och osten och rör om tills det blir en jämn blandning av ingredienserna. Sätt fyllningen i pajskalet och strö på riven ost
  4. Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen tills pajen har fått färg.
  5. Servera med en sallad till,

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mammis 21 augusti 2011

    Mums så gott detta var, vi satt och njööt varje tugga Halleluja moments i smaker Tackar och bockar för ett bra recept MVH Camilla

  • Cadal 13 juli 2012

    Ska den ätas kall eller varm?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.