Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkröra till bakpotatis

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett lyckat litet knåp i köket enligt Kajsa Wargs princip; "Man tager vad man haver...." Jag har bara använt röran i bakpotatis men den funkar alldeles säkert på buffébordet, på ett rostat bröd eller i en utflyktsmacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram de gröna ärtorna från frysen och låt tina något. Finhacka skinka, lök och smörgåsgurka. Blanda alltsammans med crème fraiche, majonnäs och ärtor. Smaka av med salt och peppar. Observera att mängden majonnäs kan varieras efter tycke och smak. Vill man ha en rinnigare röra så kan man använda mer crème fraiche.
  2. Servera röran till bakpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.