Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkrösti med wienerkorv

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Överbliven potatis? Varför inte göra underbart goda röstis?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv (på grövsta sidan på rivjärnet) potatisen. Skala och skiva/hacka löken. Strimla skinkan.
  2. Blanda potatis, skinka och lök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek i olja eller smör på medelstark värme. Vänd röstin efter en stund och stek den färdig på andra sidan (krispig och gyllenbrun).
  4. Servera med: 2 stekta eller kokta wienerkorvar per person Mixad sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.