Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkrullar med ris

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt lättlagad och god vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla varje skinkbit och lägg skinkrullarna på botten av en form.
  2. Häll paprikan över skinkrullarna. Bryn champinjonerna (om du vill, de går utan också) och häll över det med. Strö över riven ost.
  3. Vispa grädden och blanda i chilisåsen. Bred över i formen.
  4. In i ugnen i 225 grader i 15 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.