Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinksås med champinjoner

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kalas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs paprika och champinjoner i matfett i en gryta. Tillsätt skinkan och fräs en stund till.
  2. Rör ner kalvfond, minifraiche och ljus redning. Koka upp och sjud 5 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Servera med kokt pasta och blanda ner ruccolasallat vid serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bomagnus 14 juli 2008

    Det här var mucket gott, fast jag blandade inte i ruccolasalladen i såsen för dett fanns barn med som inte tycker om sallad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.