Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinksås med chili och paprika

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En kryddig skinksås som är väldigt god! Tar 8 min att göra, under tiden pastan kokar ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolöken och paprikan. Skär skinkan och tomaterna i bitar.
  2. Bryn purjolöken i en kastrull tills den blir mjuk. Häll på vanlig creme fraiche och smaka av med den smaksatta creme fraichen, ju mer du har i av den desto starkare blir det.
  3. Häll i paprikan, skinkan och tomaterna i kastrullen och låt puttra med, smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt pasta och toppa med färsk ruccola.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • huldamarie 27 september 2009

    supergott och enkelt, barnen blev skeptisk när det inte såg ut somdet brukar men de gillade den bägge två när den kom på bordet. Kan även rekomendera att byta ut skinkan mot kräftstjärtar om man tycker om det.

  • frokeneva 23 maj 2012

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.