Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinksnurra med örtsallad, krutonger, äppelgele

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fresta dina gäster med detta rökta, krispiga tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skinksnurra: Skiva stavar av kavringen och stek krispiga i smör och honung. Lägg ut skinka och bred på lite mjukost. Gör en bukett av örter och sallad och lägg denna på skinkan. Ta två stavar brödkrutonger och lägg på salladen. Rulla ihop.
  2. Äppelgelé: Smält gelantinbladet i juicen och häll i en liten form. Låt stelna. Skär kuber innan servering.
  3. Senaps-crème fraiche: Blanda samman ingredienserna.
  4. Vinägrette: Blanda samman ingredienserna,
  5. Ställ två skinksnurror på varje tallrik. Gör ett ägg av crème fraicheröran, lägg ut gelékuber och ringla över vinägretten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.